30 nov. 2017 | Aeroventic
4.0
Minister Tiilikainen kandidat till valet av direktion för FN:s miljöförsamling

Temat för mötet i miljöförsamlingen, som inleds på måndag, är förebyggande av föroreningar

Bostads-, energi- och miljöminister Kimmo Tiilikainen har nominerats som EU:s och de andra västländernas kandidat till direktionen för FN:s miljöförsamling (UNEA).

Direktionen, som har tio medlemmar, svarar i synnerhet för politiska frågor på hög nivå, t.ex. temat för miljöförsamlingens möten och samarbetet mellan FN:s miljöprogram och FN:s generalförsamling. Direktionens mandatperiod avslutas med miljöförsamlingens fjärde möte, som hålls i början av våren 2019.

”Jag är glad över det visade förtroendet. Jag ser kandidaturen som ett erkännande för våra ihärdiga strävanden att lyfta in miljöfrågorna i den internationella politikens centrum. Finlands mål är att FN:s miljöprogram ska bli en jämstark aktör bland andra centrala FN-organisationer”, säger minister Tiilikainen.

Det tredje mötet i FN:s miljöförsamling (UNEA3) inleds måndagen den 4 december i Nairobi. Huvudtemat för mötet är förebyggande av föroreningar. Målet är att under mötet fatta beslut som rör bl.a. luftföroreningar, plastavfall i havet samt miljö och hälsa. Den nya direktionen väljs under den avslutande mötesdagen, dvs. den 6 december.

Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?