2 aug. 2017 | Aeroventic
5.0
Molnettjästen i full drift

Sedan en tid tillbaka går det att få Kubens samtliga aggregat med tillvalet ”MOLNETTJÄNST”. Det innebär att aggregaten förses med ett speciellt modem som automatiskt kopplar upp sig mot molnet och med hjälp av ett lösenord kan man sedan logga in på hemsidans rubrik ”Molnettjänst”där man då kan styra och reglera respektive aggregat online och i realtid.Man kan kontrollera och ställa om fläkthastigheter, temperaturer, drifttider o s v.

Eventuella larm syns tydligt och en hel del av dessa går att återställa eller kvittera direkt i datorn eller från mobilen. Man kan även registrera en mail-adress dit aggregatet automatiskt skickar ett mejl vid en larmhändelse.

Nu finns det alltså stora möjligheter att spara pengar på servicesidan när man inte alltid behöver vara på plats fysiskt vid ventilationsaggregatet. Kontakta Kubens administration för att erhålla inloggningsuppgifter.

Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?