15 mars | Aeroventic
5.0
Möt Danfoss på Nordbygg 10-13 april 2018

danfoss.se

Vi är med som utställare på Nordens största och mest dynamiska mötesplats för bygg- och fastighetsbranschen – Nordbygg. Nordbygg äger rum under 10-13 april 2018 på Stockholmsmässan i Älvsjö. Vi ställer vi ut med tre av våra olika avdelningar inom Drives, Värme och Kyla.

I vår monter får du ta del av Danfoss City och allt vad det innebär. Du får träffa våra experter i montern och diskutera dina kommande projekt. Dessutom visar vi upp några produktnyheter och firar en 50-åring. Vi ses väl där? Via länken nedan kan du boka din fribiljett, ange koden: danfossnb18

Besök oss i monter: A18:41


Vi ser fram emot att träffa dig!

Danfoss-teamet

Fixa din fribiljett här!

Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?