22 aug. 2018 | Aeroventic
5.0
NIBE AirSite ISO-certifierade enligt ISO 9001:2015

nibeairsite.com

ISO 9001 är en ledningssystemstandard för verksamhetsprocesserna i ett företag eller organisation.

Ända sedan starten 2007 har NIBE AirSite arbetat på ett systematiskt och noggrant sätt med kvalitet som högsta prioritering. Vi har alltid haft visionen att växa till ett stort och välmående företag och för att kunna göra det på ett effektivt och hållbart sätt måste vi skapa processer som fokuserar på hög kvalitet men samtidigt är enkla nog att efterfölja. Med verktyg i form av ett ordentligt MPS-system och vårt fantastiska aggregatvalsprogram underlättas detta arbete enormt. I ett steg mot framtida möjligheter har vi under våren arbetat med att ISO-certifiera oss och kan nu stolt meddela att NIBE AirSite är ISO-certifierade enligt ISO 9001:2015.

NIBE AirSite ISO-certifierade enligt ISO 9001:2015 - 1
NIBE AirSite ISO-certifierade enligt ISO 9001:2015 - 2Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?