27 feb. 2018 | Aeroventic
5.0
NIBE SAMARBETAR MED INGEMAR STENMARK OCH MALIN WOLLIN I WEBBSERIEN ”DET STORA UTBYTET”, FÖR EN HÅLLBAR FRAMTID

nibe.se

NIBE Energy Systems lanserar nu ett samarbete med skidlegenden Ingemar Stenmark och författaren Malin Wollin. Syftet är att sprida uppmärksamhet om vikten av att förnya sitt värmesystem i tid, för ett perfekt inomhusklimat med minimal påverkan på miljön och energiräkningen.

NIBE Energy Systems drivs av en passion för förnybar produktion av energieffektiv och hållbar inomhuskomfort. Med varumärkeslöftet ”It’s in our nature” visar NIBE på stora miljövinster med att ta tillvara på den energi som luft, mark och sol bjuder på. Den 2/3 är det dags för webbserien ”Det stora utbytet” som släpps på NIBEs webbsida och sociala medier. Under åtta avsnitt får publiken följa skidlegenden Ingemar Stenmark och författaren Malin Wollin när de bestämmer sig för att förbättra familjens inomhusklimat och göra något åt sina gamla värmesystem.

– Med samarbetet vill vi peka på vinsterna med att uppgradera sitt värmesystem i tid för att behålla ett inomhusklimat som är perfekt och hållbart för varje familjs specifika behov, säger Magnus Axelsson, Marknadskommunikationschef NIBE Energy Systems.

 

Många villaägare investerade i värmepumpar för ett tjugotal år sedan och står nu inför samma utbyte som Ingemar och Malin. Under de kommande åren beräknas cirka 50 000 värmepumpar behöva bytas ut i Sverige. Det finns många anledningar till att byta pumpen i god tid.

– Du slipper osäkerheten med en värmepump som börjar bli till åren. Om man uppgraderar sitt värmesystem i tid kan man vara trygg i att energikostnaderna förblir låga, att modern teknik gör att man kan kommunicera med värmepumpen via exempelvis mobiltelefonen och att hushållet till stor del drivs av förnyelsebar energi med minimal påverkan på miljön, säger Magnus Axelsson.

I webbserien får vi följa Ingemar och Malin när de går från ord till handling och väljer att satsa på marknadens effektivaste lösningar inom värmepumpar.

– Vi hade en ohållbar situation hemma med varmvatten som ständigt tog slut och pellets som behövde fyllas på dagligen. Därför var det bråttom att förnya värmesystemet. För oss är det viktigt att ha en energilösning som är bra för miljön och samtidigt ekonomisk, därför bestämde vi oss för en luft/vattenvärmepump, säger Malin Wollin.

 

– Jag har länge tänkt på att byta till en ny bergvärmepump men inte tagit tag i det. När jag och min fru jämförde olika produkter och läste på om fördelarna så kändes det bra att byta till NIBE. Med den nya värmepumpen önskar jag sänka energiförbrukningen ännu mer, säger Ingemar Stenmark om sitt utbyte.

Webbserien lanseras fredagen den 2 mars. För mer information om NIBE Energy Systems besök www.nibe.se

Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?