22 jan. 2018 | Aeroventic
4.8
Nicotra Gebhardts: RQM nu även som modul till fläktvägg

gebhardt.se

Sedan introduktionen i somras har Nicotra Gebhardts nya hybridfläkt RQM fått stor uppmärksamhet på marknaden. Den innovativa designen med fyra utlopp som fungerar som ledskenor och starkt bidrar till den exceptionellt höga verkningsgraden har väckt mångas intresse.

Vi har fått stort beröm för den smidiga installationen och låga ljudnivån. Flera aggregattillverkare runt om Europa har bekräftat dess höga systemverkningsgrad och den kan med sina 78% med bred marginal sägas vara marknadens effektivaste fläkt. RQM har nått stora framgångar i Sverige då den levererats till flertalet energioptimeringsprojekt under senaste halvåret. 


Nu tas nästa steg i utvecklingen och vi lanserar en stapelbar version avsedd för s.k. fläktvägg. Denna har vi valt att kalla för RPM. Med RPM kan enkelt stora fläktar i aggregat och fläktrum ersättas med flera mindre fläktar som monteras ovanpå och bredvid varandra och bildar en fläktvägg. Förutom smidigt montage erhålls även hög redundans så driftsäkerheten säkerställs. 


Har du intresse av att höra mer om RQM eller har du ett projekt du vill diskutera eller göra platsbesök på. Hör av dig till någon av våra säljare. 

Hör gärna av dig till någon av våra säljare för ytterligare information. 

Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?