22 aug. 2017 | Aeroventic
4.3
Ny försäljningschef för Systemair Sverige AB

Den 14 augusti tillträdde Jakob Cedercrantz sin tjänst som försäljningschef för Systemair Sverige AB.

Jakob är civilingenjör inom maskinteknik och har de senaste åren arbetat som försäljningsingenjör mot OEM-företag runt om i världen. Senast kommer han från en tjänst som säljchef inom Industri på Ahlsell.

”Jag tycker att Systemair är ett väldigt spännande bolag som har haft en fantastisk framgång genom åren. Jag ser fram emot att arbeta för att utveckla försäljningen och lära känna både organisationen och marknaden” svarar Jakob på frågan om vad han ser fram emot med sin nya roll som försäljningschef på Systemair Sverige AB.

Vi på Systemair önskar Jakob varmt välkommen!

Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?