2 jan. 2018 | Aeroventic
4.0
Nya Karolinska Solna-projektet framgångsrikt levererat

Byggnationen av Nya Karolinska Solna-projektet är avslutad. Det svenska OPS-sjukhusprojektet som är ett av Skanskas största projekt ger förutsättningar för delar utav världens mest avancerade, mest patientrelaterade vård.

I sju år har Nya Karolinska Solna (NKS) varit ett design- och byggprojekt, fram till nyligen Skanskas största och när produktionen var som mest intensiv arbetade över 2 000 personer på plats.

Alla de sju faserna inom projektet har levererats i tid och på budget, med början 2012 då första fasen lämnades över.

NKS-projektet avslutat

Den 20 december lämnade Skanska över den sista fasen till kunden, vilket gör att byggnaderna nu helt och hållet tillhör Karolinska Universitetssjukhuset. De återstående patienterna kommer att flytta in under 2018, efter de första patienterna som mottogs 2016. De nya byggnaderna ger förutsättningar för delar utav världens mest avancerade och mest patientrelaterade vård.

Skanskas uppdrag är dock inte över. Enligt OPS-avtalet har Skanskas konsortium, Swedish Hospital Partners, ansvaret, inte bara för att finansiera, utforma och bygga detta 330 000 kvm stora projekt utan också underhålla det fram till 2040. Detta bidrar till att skapa det största värdet för både sjukhuset och Skanskas aktieägare.

Mer information finns att läsa på Stockholms läns landstings webbplats för Nya Karolinska Solna.

Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?