11 okt. 2018 | Aeroventic
3.0
NYA VILPE® IO – EN FLEXIBEL YTTERVÄGGSLÖSNING FÖR UTELUFT OCH AVLUFT

vilpe.com

VILPE® IO är en ny ventilationslösning för alla typer av bostadshus. Produkten monteras på husets yttervägg. I den här produkten har vi kombinerat VILPE®:s utmärkta formgivning med vår allmänt erkända tekniska toppkvalitet.

Vi har utformat produkten för att vara så flexibel som möjligt och den passar därför olika bostadstyper. Det justerbara munstycket reglerar avluftens hastighet och kastlängd. Samma produkt kan därför användas för olika bostadsstorlekar. VILPE® IO har också en vändbar front, vilket gör den lämpad för både höger- och vänsterutförande.

Bättre funktion och ökad livslängd

VILPE® IO är ett svar på samtidens allt hårdare byggnadskrav. En montering på väggen sparar på boytans kvadratmetrar eftersom rör för uteluft inte behöver dras genom taket. Produkten är formgiven på ett sådant sätt att tryckförlusten är minimal. Produkten smälter visuellt in i ytterväggen och kan fås i flera olika färger: vit, grå och röd. VILPE® IO tillverkas för anslutningar 125 och 160 mm. Konstruktionen säkerställer att avluft och uteluft inte kan korsas.

VILPE®:s formgivning håller bästa kvalitet. Vi har utvecklat VILPE® IO så att det inte finns risk för att fasaden smutsas ner, vilket är ett vanligt problem med motsvarande produkter. Gatudamm och luftföroreningar brukar samlas ovanpå produkten och rinner ofta med regnvattnet ner längs fasaden och smutsar ner den. VILPE® IO är formgiven så att regnvattnet rinner rakt ner på marken och inte längs väggen.

VILPE® IO tillverkas i slitstarkt polypropenmaterial, vilket ökar produktens livslängd och minskar därmed miljöbelastningen. Plasten är återvinningsbar, har ett UV-skydd och tål väderförhållanden. Tack vare UV-skyddet tål produkten stark sol och därför utfäster VILPE Oy en 10 års färggaranti. Produkten har också en 20 års teknisk garanti.

VILPE Sverige Ab är ett dotterbolag till det finländska familjeföretaget Vilpe Oy (tidigare SK Tuote Oy) som producerar ventilationslösningar och takprodukter för den internationella marknaden. Huvudkontoret och produktionen ligger i Korsholm nära Vasa i Finland.

Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?