25 sep. 2017 | Aeroventic
4.8
Nyckelfärdiga industriella ozonsystem levererade för salmonellabehandling

The SARIA Group, an av Europas största väljer att uppgradera sina fabriker med Ozonetechs RENA Pro-lösningar. En självklar investering då företaget är noggranna med kvaliteten och driftsäkerheten.

Efter 24 månaders salmonellafri utvärdering av sin första produktionslinje väljer kunden att utöka sin ozonanvändning med våra premiumlösningar. Investeringen kommer att förhindra tillväxt av bakterier, specifikt salmonella och oönskade mikroorganismer i lager och transportsystem.

RENA Pro™ är vår senaste plug-and-play-lösning som lämpar sig mycket bra för industriell luftbehandling för att hantera bakterier, skadedjur, insekter, samt övriga utmanande sanering och luftrening. RENA Pro är mycket effektivt då bland annat korn och mjöl lagras och transporteras inom livsmedelsindustrin.

Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?