25 juli | Aeroventic
NYHETEN ENERVENT ALTA ÄR ETT TYST VENTILATIONSAGGREGAT FÖR MINDRE UTRYMMEN

enervent.fi

Enervent introducerar ett nytt ventilationsaggregat speciellt utformat för lägenheter. Eftersom aggregatet är särskilt tyst och lätt att installera kräver det inget speciellt tekniskt utrymme.

Enervent Alta är den nyaste medlemmen i Enervents lägenhetsspecifika aggregatfamilj. Ventilationsaggregatet är utformat för lägenheter och andra mindre utrymmen, en ny lösning, både tekniskt och i form av design.

Eftersom aggregatet är så tyst kan Enervent Alta installeras där det är mest praktiskt, som i ett falskt tak, i ett inbyggt skåp eller på badrummet, eftersom det inte kräver ett separat tekniskt utrymme.

Enervent Alta levereras alltid med anslutning för spiskåpa.

Alta är konstruerat för snabb och enkel installation. Strömkabeln, styrpanelkabeln och indikationskabeln för spiskåpan är dragna till utsidan av aggregaten, så det är inte nödvändigt att öppna aggregatet för elektriska kopplingar vid installation.

Enervent Alta är utrustad med en roterande värmeväxlare. Energiklassen är A, och det maximala luftflödet är 87 l/s (100 Pa). Aggregatet är styrt av ett mångsidigt och lättanvänt styrsystem som kallas eWind, som har utvecklats av Enervent.

För mer information, besök www.enervent.se/alta

Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?