26 sep. 2017 | Aeroventic
4.0
Nytt borttagnings- och återvinningsuppdrag offshore för AF Gruppen

AF Gruppen ASA (AFG) har fått meddelande om att ConocoPhillips (UK) Limited har för avsikt att ingå ett ramavtal för framtidig borttagning och återvinning av upp till 7 plattformar i södra Nordsjön.

Ramavtalet omfattar projektering, förberedande arbete, borttagning och återvinning (EPRD) av upp till 7 satellit-plattformar med ett sammanlagt tonnage på ca 10 000 ton de kommande tio åren.
 
— AF Gruppen har lång erfarenhet av offshore EPRD-projekt, och detta avtal matchar vår kapacitet och kompetens väl. Vi är glada att ConocoPhillips (UK) har det här förtroendet för oss, säger Morten Grongstad, koncernchef för AF Gruppen.

Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?