17 juni 2017 | Aeroventic
4.0

AF Gruppen har tecknat avtal med Lillo Gård KS om bygget av Lillo Gård fält A0 (Lunden) i Nydalen i Oslo.

Lillo Gård KS ägs av OBOS, Aspelin Ramm, Trond Mohn, AF Gruppen m.fl.  Fält A0 består av 241 lägenheter fördelat på 7 block, inklusive 1 källarnivå med garage, teknikrum och förvaringsutrymmen. Dessutom tillkommer cirka 1 000 m2 förskola, angränsande utomhusområden och infrastruktur.

Projekteringen har påbörjats och förväntad uppstart av markarbetet är oktober 2017. Färdigställandet för hela projektet är planerat till det tredje kvartalet 2020. Ett förbehåll för byggstarten är att förhandsförsäljningen är tillräcklig. Projektet utförs som en totalentreprenad med ett sammanlagt värde av cirka MNOK 600 exkl. moms.Lillo Gård består av totalt 420 lägenheter, ett torg och en nyligen renoverad gård. Lillo Gård och flera av byggnaderna omkring är k-märkta, och de nya bostadshusen kommer att ligga centralt i ett område som blomstrar för fullt. AF Gruppen har tidigare byggt Lillohagen 1 och 2 i omedelbar närhet till Lillo Gård och håller på att bygga 178 lägenheter på Lillo Gård fält B1 och B2.

- Vi uppskattar det förtroende solida samarbetspartner visar oss genom att tilldela oss det här avtalet och vi ser fram emot att fortsatt få bidra i utbyggnaden av ett nytt och elegant bostadsområde, säger AF Gruppens koncernchef Morten Grongstad.

Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?