11 dec. 2017 | Aeroventic
4.5
Nytt kontrakt med Maltas ledande tappningsanläggning

Ozonetech har skrivit ett kontrakt för att leverera ett helautomatiskt RENA Water Solution system till Maltas ledande tappningsanläggning. Ozonsystemet ska användas för att skölja flaskor och rena vatten innan tappningssteget som en del av fabrikens stora nyinvesteringar.

Systemet innehåller bl.a. övervaknings- och kontrollsystem, kontakttank, avgasning, syrgassystem och Ozonetech’s HELS™ teknologi. Leveransen innefattar även ett sensorpaket för online-övervakning av vattenkvalitéen.

"Vårt patenterade HELS™ teknologi fortsätter att vara intressant för industrin pga dess tillförlitlighet och höga och bibehållna höga ozonproduktion", säger John Lindam på Ozonetech.

Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?