30 maj | Aeroventic
Nytt uppdrag i Wasahallen i Filipstad

tesab.se

Industri & Laboratoriekyl har fått i uppdrag att framtidssäkra kommunens ishall i Filipstad. Kontraktet skrevs för en vecka sedan och rivningen av befintlig hall startar omgående.

Kylmaskinen levereras i september och hallen ska står klar för issäsongen 2018/19.

Industri & Laboratoriekyl står för leverans och installation av avfuktning (ventilation), värmesystem och kylmaskin. Det här är den tionde isbanan i Sverige som Industri & Laboratoriekyl är med och bygger om med hållbar CO2-teknik.

- Det här blir ett spännande uppdrag. Vi tar hjälp av Gårdfeldts som underentreprenör och gör tillsammans med dem en insats för att skapa en ny, modern och energieffektiv ishall till glädje för kommunens invånare. Det här är ett bra exempel hur företag inom TESAB-kedjan kan samarbeta för ett lyckat slutresultat, säger Patrik Larsson, VD på Industri & Laboratoriekyl.

Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?