16 aug. 2018 | Aeroventic
Östberg: Lösningar mot radon

ostberg.com

Regeringen har beslutat att återinföra bidraget för radonsanering i småhus. Bidraget kan sökas från och med 1 juli i år och täcker 50 procent av åtgärdskostnader upp till 25 000 kr. Östberg har många års erfarenhet och lösningar för varje form av radonproblem.

Ventilera bort radon från mark och/eller byggnadsmaterial

 • MEKANISK FRÅN -OCH TILLUFTSVENTILATION, FT/FTX
  Förekommer markradon så måste ett FT-system installeras för att minimera undertrycket. Om man vill hålla nere uppvärmningskostnaden kompletteras detta med en värmeväxlare, ett FTX-system.
 • RADONBRUNN FÖR FASTIGHETER MED MARKRADON
  Om injusteringen är korrekt finns även alltid ett visst undertryck kvar vid bottenplattan. Är radonhalten från marken fortfarande för hög måste lufttrycket i marken under huset sänkas med radonbrunn eller radonsug.
 • MEKANISK FRÅNLUFTSVENTILATION, F-VENTILATION
  Om man är säker på att inget markradon förekommer kan man nöja sig med mekanisk frånluftsventilation (F). Fördelen med F-ventilation är att det är billigt att installera.

Kontakta oss för mer information!

Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?