6 feb. 2018 | Aeroventic
4.0
Östberg utser Neovent SP z.o.o. som exklusiv distributör i Polen

se.ostberg.com, Peter Jakobsson, CEO Östberg Group AB och Jarosław Józefowicz, Marknadschef Iglotech Sp Z.o.o skakar hand efter signering av exklusivitetsavtalet

Östberg AB utnämner Neovent Sp z.o.o. Spółka Komandytowa som exklusiv distributör av våra produkter på den polska marknaden. Neovent Sp z.o.o. Spółka Komandytowa är ett företag inom Iglotech Group. Produkterna kommer att distribueras till Iglotech distributionsföretag och även till andra polska distributörer och kunder.

Iglotech Group, med huvudkontor i Kwidzyn, har framgångsrikt verkat på den polska HVAC-marknaden i 25 år och erbjuder full service lösningar inom segmenten Luftkonditionering, Ventilation och Kylning.

Iglotech har varit distributör av Östberg Fans och Air Handling Units på den polska marknaden sedan 2014 – och exklusivitetsavtalet med Neovent är ett naturligt steg för att ytterligare öka fokus och servicenivå i Polen.

”Hög servicenivå och närhet till kunderna är av största vikt. Med 13 lagerhållande filialer och full service funktioner för hela vårt sortiment, är Neovent Sp z.o.o. Spółka Komandytowa den perfekta partnern på den polska marknaden för oss ”, säger Peter Jakobsson, koncernchef för Östberg Group.

www.ostberg.com

www.iglotech.com.pl

Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?