28 sep. 2017 | Aeroventic
4.0

Isbjörnarna på Tallinn Zoo kommer att få ett större och hälsosammare hem i år. Det är inte en dag försent eftersom det gamla är för litet för ett av planetens största rovdjur. Personalen har länge varit orolig över björnarnas hälsa och boende och startade därför en insamling för att bygga ett nytt hem för dem.

Ozon renar isbjörnarnas vatten på Tallin Zoo - 1

En viktig del i det nya hemmet är rent och friskt vatten. Vattenreningen planerades noggrant och ozon spelar en viktig roll. Förutom att ozon effektivt dödar bakterier och andra mikroorganismer förstärker det även flockning och partikelavskiljning i anläggningens reningssystem. Inlösning av ozon i proteinavskiljare (skimmers) skapar ultrarent vatten för isbjörnarna. I detta fall tillför vi ozon i fyra skimmers för att förbättra deras prestanda.

Tack vare denna installation kommer besökarna nu kunna uppleva dessa fantastiska djur i renare och klarare vatten vilket kommer förbättra upplevelsen.

Vi är stolta över att vår RENA ™ Pro C-serie nu bidrar till Estlands toppmoderna zoo.

Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?