22 aug. 2017 | Aeroventic
Ozonetech har fått utmärkelsen Seal of Excellence av EU

Vi har fått högsta möjliga kvalitetscertifikat av EU – ett Seal of Excellence. EUs syfte med priset är att underlätta finansiering av hållbara projekt inom bland annat energieffektivisering. De som får Seal of Excellence är kvalitetssäkrade av EU och finansiärer kan därför investera utan långdragna egna analyser.

Så här står det på vårt diplom: “Stimulating the innovation potential of SMEs for a low-carbon and efficient energy system, Ozonetech, following evaluation by an international panel of independent experts, was successful in a highly competitive evaluation process as a high quality project proposal.”

Priset är en bekräftelse på, helt i linje med de många utmärkelser vi fått senaste tiden, att vi är på rätt väg i vår ambition att ständigt förbättra den värld vi lever i – det vi kallar Redefining Purity.

Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?