18 juli 2017 | Aeroventic
4.3

Ny prisnominering. Nu till Veckans Affärers och E.ONs E-Price 2017

Vi gillar att bli uppmärksammade och uppskattade. Men ibland får vi nypa oss i skinnet: är det sant, en nominering till? Denna gång har vi chansen att få pris i kategorin Energieffektivering på E-Price-galan 13 oktober. E-Price delas nu ut för nionde året i rad.

Det finns två kategorier till i E-Price. Hållbara transporter och Förnybar energi. Våra ozon-lösningar ligger bra till där också. Ozon skapas av råvaran luft och återgår till vanlig luft när ozonet är klart med reningsuppgiften. Inga råvarutransporter överhuvudtaget. Sen är det upp till våra kunder att köpa el som produceras av förnybar råvara som sol och vatten.

Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?