15 mars 2018 | Aeroventic
5.0
Ozonetech på Nordbygg 2018

nordbygg.se

Kom och träffa oss i monter A43:10 på Nordbygg på Stockholmsmässan 10 - 13 april.

Årets nyhet - 30 min kostnadsfri konsultation

Ozonetech fyller 25 i år och vi bjuder därför dig på 30 minuters kostnadsfri konsultation för faktiska kundprojekt direkt i mässmontern!

Anmäl ditt intresse till vår mässansvarige Hans Emami, gärna tillsammans med ett underlag för projektet, så bokar han in dig på ett möte med någon våra experter som kan hjälpa dig med intelligenta lösningar för luftrening i imkanaler. Du kan diskutera konkreta tekniska lösningar, installationer, drift- och underhållskostnader, reducering av brandrisk, energi- och ekonomiska besparingar för pågående och framtida projekt samt den nya europeiska standarden för storköksventilation. 

Visste du att våra ozonsystem hjälper dig att reducera lukt, fett, brandrisk och bidrar positivt till energibesparing? 

Den nya europeiska standarden för storköksventilation, EN 16282, höjer verkligen ribban för energiåtervinning. En av våra kunder, Unibail-Rodamco som äger Mall of Scandinavia ligger långt fram. De spar 6 GWh och ca 2 miljoner kronor varje år i energikostnad genom att rena luften från 27 restauranger med hjälp av RENA Kitchen Solutions och återvinna värmen.

Vår luktreducering är så effektiv att köksfrånluft kan släppas ut direkt i garage och stängda innergårdar. På Ringens köpcentrum på Södermalm i Stockholm renas luften från restaurangerna och släpps ut direkt i garaget.

Vill du ha en entrébiljett utan kostnad? Mejla mig, Hans Emami så ordnar jag det!

Vi ser fram emot att träffa dig, välkommen!

PS. Vill du komma i kontakt direkt med oss på sälj, mejla sales@ozonetech.com eller ring 08-714 07 01, så hjälper vi dig. 

Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?