13 feb. 2018 | Aeroventic
5.0
Ozonetech vald av stor dricksvattenverk

ozonetech.com

En av de största utmaningarna för dricksvattenverken i Sverige inför framtiden är att minska kemikalieförbrukningen och undvika utsläpp av mikroföroreningar så som läkemedelsrester och andra gifter in till dricksvattnet.

Som en del av detta mål, har ett stort dricksvattenverk vänt sig till Ozonetech för en leverans av RENA™, ett nyckelfärdigt ozonsystem, som är utformat för att kunna skala upp reningsbehovet 100 år in i framtiden.

Ozonetech kommer att vara del i design- och utvecklingsteamet i projektet, och även tillverka, installera och driftsätta vattenreningssystemet.

”I linje med företagets mål att leverera rent och säkert vatten idag och i framtiden, är Ozonetech mycket glada att få presentera marknadens mest kompletta ozonsystem i detta projekt. Vi är övertygade om att detta kommer att bli ett banbrytande projekt som sätter standarden för vattenrening i framtiden.”, säger Behrooz Gilanpour, VD.

Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?