13 okt. 2017 | Aeroventic
5.0
Ozonetech vann E-Prize – Sveriges största energipris!

Igår på Hållbarhetsdagen vann vi i klassen Energieffektivisering med motiveringen:

”Genom att ha nischat in sig och tagit nya grepp kring energieffektivisering har man redan fått ett bra genomslag – och kan på sikt komma att bidra riktigt stort till att stoppa energislöseri".

Det hänger många tavlor på väggarna nu. Årets Pionjär. Gasell 2016. Gasell 2017. Seal of Excellence från EU. Stort tack för all uppmärksamhet och vi lovar att kämpa vidare för maximalt gröna, pålitliga och effektiva lösningar för att rena luft och vatten.

E-Prize delas ut av Veckans Affärer sedan 2009. I år var klasserna Energieffektivisering, Förnybar energi och Hållbara transporter.

Grattis också till de två andra vinnarna SaltX och Loop Rocks!

Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?