2 aug. 2018 | Aeroventic
5.0
Ozontech: Miljonorder på luktrening

pixabay.com

Vi kan med glädje meddela tecknandet av en stororder med Nordens största jästproducent. De intensiva aktiviteterna på deras produktionsplats orsakar luktproblem och sänkning av markvärdet på flera miljoner.

Projektet har hårda krav, särskilt på grund av höga koncentrationer av luftföroreningar, med toppar på över 6000 ppm. Därför gjorde Ozonetech ett krafttag med våra specialister och designade en skräddarsydd lösning för avancerad luftbehandling.

Ozonbehandlingen kommer att kombineras med ytterligare integrerade tekniker: katalytisk oxidation och adsorption för att få effektivast möjliga reduktionen av luftföroreningarna. Omgivande mark kommer att uppleva ren luft och kommer inte längre att störas av de oönskade lukterna.

Följ oss på LinkedIn för att alltid få senaste nytt från oss!

Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?