6 sep. 2017 | Aeroventic
4.0
Rena bäbisar gör grönsaksälskare lyckliga

Ett marknadsledande, prisbelönat skandinaviskt företag specialiserat på odling av ekologiska babymorötter har valt Ozonetech som leverantör. Den sista sköljningen av morötterna är viktig. Ju renare morötterna är när de packas, desto längre hållbarhet får de både i livsmedelsbutiken och konsumentens kylskåp.

Företaget har använt ett väl renat sköljvatten sen länge, som de flesta grönsaksproducenter gör, men det kan ändå finnas bakterier kvar i processen. De kontaktade därför oss för att få en ozonbaserad reningslösning och var extra måna om att eliminera Yersinia-bakterierna. Våra labb-tester och provkörningar visade att vår systemlösning var mycket effektiv och kunden valde därför vår nyckelfärdiga högprestanda RENA Vivo B-serie.

Lösningen baseras på integrerad ozoninjektion med högt tryck som ger hög överföringseffektivitet, stabilitet och en effektiv automatisk ozonavgasning. Styrsystemet ser till att ozonproduktionen alltid når de ozonnivåer som behövs i sköljvattnet. Resultatet är att den svårhanterade mikroorganismen Yersinia nu elimineras effektivt innan morötterna packas.

"Det känns väldigt tillfredsställande att kunna hjälpa våra kunder med vattenreningen. Denna installation visar än en gång att våra system ger effektiv och pålitlig desinfektion för livsmedels- och dryckesindustrin", säger John Lindam, projektingenjör vid Ozonetech.

Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?