2 juli | Aeroventic
SCM Ref Africa presenterade sitt första CO2-transkritiska rack

pixabay.com

Sydafrika är ännu en marknad där efterfrågan på CO2-transkritiska HVAC & R-system ökar. Beijer Refs dotterbolag SCM Ref Africa presenterade nyligen ett CO2-transkritiskt rack på Frigairs-mässan i Johannesburg.

"Detta är SCM Ref Africas första transkritiska enhet", säger Greyling Wentzel, design- och produktionschef på SCM Ref Africa.

Innan Beijer Ref köpte upp bolaget hette det Phoenix Racks. Sedan slutet av 2017 går det under namnet SCM Ref Africa.

"Jag tror att det finns stora möjligheter för transkritiskt CO2 på den sydafrikanska marknaden" fortsätter Wentzel. "Just nu är det lite brist på teknisk kompetens, men så snart vi kan öka kunskapen och få fler intresserade så kommer förhoppningsvis, allt eftersom fler använder transkritiskt CO2, kostnaderna att gå ner för den här typen av teknik.”

Frigair 2018 ägde rum vid Gallagher Convention Center i Johannesburg 6-8 juni.

Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?