17 sep. 2018 | Aeroventic
4.0
SK TUOTE OY BYTER NAMN TILL VILPE OY

vilpe.com

Korsholmsföretaget SK Tuote Oy har formellt bytt namn till VILPE Oy. VILPE Oy är ett finländskt familjeföretag som tillverkar ventilations- och takprodukter. Företagets produkter har länge marknadsförts under namnet VILPE® och orsaken till namnbytet är att det ska vara lättare att förknippa varumärket med själva tillverkaren.

Enligt en undersökning gjord av Taloustutkimus 2015, förknippar över 96 procent av alla inhemska professionella tak- och byggnadsinstallatörer företagets produkter med varumärket VILPE®.

– Namnbytet tydliggör vår verksamhet eftersom företagets formella namn nu kommer att synas tillsammans med VILPE® produkterna. Varumärket VILPE® är mer känt än SK Tuote och vi vill i framtiden jobba för att stärka och utveckla vårt varumärke. Namnbytet underlättar dessutom vår internationaliseringsstrategi, säger försäljningsdirektören Tuomas Saikkonen.

Företagets verksamhet fortsätter som vanligt och namnbytet kommer inte att förorsaka problem för kunder eller samarbetspartners. SK Tuote är fortsättningsvis företagets hjälpfirmanamn. Namnet VILPE Oy togs officiellt i bruk 7.9.2018.

Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?