11 dec. 2017 | Aeroventic
Stor efterfrågan på VEABs nyaste modeller

VEAB

AW DX
Tillsammans med en värmepumps utomhusdel används AW DX för att värma alternativt kyla luften i lokaler såsom sporthallar, lager, industrilokaler och butiker.
De hydrofilbelagda lamellerna har en extra bred delning för att minimera underhållet i dammiga miljöer.
AW DX kan enkelt kombineras med olika fabrikat av utomhusdelar och dess tillhörande styrutrustning.
För att läsa mer om AW DX klicka HÄR
AW K
Med vatten som energibärare används AW K på samma sätt som AW DX gällande både värme och kyla. Även AW K har en extra bred delning av lamellerna vilket gör att den lämpar sig extra bra i lokaler med mycket partiklar i luften. En stilren och snygg design gör att AW-serien lämpar sig väldigt bra i alla offentliga miljöer.
För att läsa mer om AW K klicka HÄR

Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?