21 feb. 2018 | Aeroventic
4.5
Stravent Oy levererar luftridåer till T2

Som bäst pågår ett renoveringsprojekt på Helsingfors-Vanda flygplats, som är det största i flygplatsens historia. Terminalens yta växer med 103 000 kvadratmeter och kommer att vara hela 250 000 kvadratmeter i början av 2020-talet. Hela expansionen av utrikesterminalen har planerats av arkitektbyrån PES-Architects. Byggentreprenör för terminalen är Lemminkäinen och för utbyggnaden av rampområden står Destia. VVS-planeringen görs av Granlund och VS-entreprenör är Consti.

Efter den planerade utbyggnaden kommer det stora centrala torget Plaza, som är byggt mellan de södra och västra delarna, att bli hjärtat av hela expansionen. Plaza kommer att bli ett arkitektoniskt imponerande utrymme. Dess majestätiska tak och väggpaneler av finskt furu skapar en imponerande inramning för olika händelser och företeelser. 

Runt det centrala torget finns bland annat transitpassagerarnas säkerhetskontroll, ett stort antal butiker, restauranger och upplevelsetjänster. Plaza kommer att få 25 000 kvadratmeter nytt passagerar- och bagageutrymme som kommer främst att användas av miljontals transitpassagerare och resenärer som reser till länder utanför Schengen. Det nya Plaza - torget öppnas i början av 2019.

Stravent Oy levererar 20 st. industriella IndAC2-luftridåer till bagagehallen i Terminal 2 och 3 st. Biddle SensAir -komfortluftridåer (frihängande) till passagerar-vindfången. Installationerna sker på försommaren 2018.

Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?