3 juni 2017 | Aeroventic
4.0
Systemair bygger högteknologiskt teknikcenter

Vi fortsätter att investera för framtiden och tar ytterligare ett steg i riktningen ny teknik och produktutveckling. Just nu är vi i full gång med att bygga ett nytt teknikcenter som med den senaste tekniken kommer möjliggöra ett effektivare och nytänkande laboratorie- och utvecklingsarbete.

”Med hjälp av den senaste tekniken och den stora satsningen vi gör inom området arbetar vi med modern produktutveckling för att möta de behov som kommer finnas på marknaden i framtiden. Morgondagens produkter innebär smartare teknik och kräver innovativa lösningar. Det är dem vi ska ta fram.” Säger Sofia Rask, teknisk chef på Systemair Sverige AB

Det nya teknikcentret ska andas framtid och högteknologiska lösningar. ”Vi vill skapa en plats som tilltalar våra kunder, en plats där vi skapar förståelse för den teknik som används i våra produkter.” Avslutar Sofia Rask.

Det nya teknikcentret invigs under hösten 2017. 

Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?