8 feb. 2018 | Aeroventic
4.0
Teknisk Säljare - Västra Sverige

EKOVENT grundades för mer än 45 år sedan och är idag ett av Sveriges ledande företag i ventilationsbranschen. Våra produktionsanläggningar ligger i Vellinge, strax söder om Malmö. I två moderna fabriker är drygt 60 personer verksamma med utveckling, tillverkning och försäljning av produkter för brandskydd, komfort- och industriventilation. EKOVENT har även agenturer för kompletterande produkter. Omsättningen beräknas till drygt 100 MSEK. För mer information om företaget se www.ekovent.se.

Vågar du anta utmaningen att arbeta med vår tillväxt i västra Sverige? Du kommer in i en spännande och växande organisation med höga mål.

Vi söker en Teknisk Säljare till Västra Sverige

Vi söker en Teknisk Säljare inom ventilationsbranschen alternativt en Teknisk säljare med erfarenhet av byggbranschen. Du blir en del av vårt team i Göteborg med placering på vårt lokalkontor i Mölnlycke, strax utanför Göteborg. Vi erbjuder en varierande och stimulerande tjänst där du får utrymme att vara med och påverka och utveckla din roll. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.


Arbetsuppgifter

Som Teknisk Säljare kommer du att:

 • utveckla och bredda vår försäljning i västra Sverige
 • personligt bearbeta konsulter och entreprenörer
 • medverka i utbildning av konsulter och entreprenörer
 • vara rådgivare till konsulter och kunder
 • genomföra sälj- och marknadsföringsinsatser
 • följa utvecklingen och vara uppdaterad på nyheter inom området

Du kommer att vara mycket ute på fältet, ca 3-5 övernattningar per månad, för att serva våra kunder på bästa möjliga sätt.

Utbildning/erfarenhet/personlighet

Du har en teknisk utbildning alternativt branschvana från byggbranschen. Du har erfarenhet av försäljning och / eller konsultbranschen. Vi söker en person med god teknisk förståelse och med en utåtriktad personlighet. Du är kreativ och ansvarstagande men också en ekonomiskt tänkande lagspelare.


Att jobba hos oss

Företag byggs av människor och för att ett företag ska må bra, måste människorna i det må bra. Sedan många år tillbaka strävar EKOVENT efter att skapa gemenskap och glädje på arbetsplatsen, bland annat genom att arbeta aktivt med friskvård och motion. Genom aktiviteter som främjar hälsa och sammanhållning, lägger vi grunden för ett positivt arbetsklimat och ett sunt företag - i alla bemärkelser.

Information och ansökan

För ytterligare information eller frågor kontaktar du:

Försäljningschef Gabriella Wikander Johansson, tfn 040-42 16 32 alt 0708-44 17 32,
eller

Regionchef Christofer Asp, tfn 031-23 07 40 alt 0706-96 98 70.

Din ansökan med CV skickas till gabriella.w.johansson@ekovent.se snarast då urval sker löpande.

Välkommen!

Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?