11 okt. 2018 | Aeroventic
4.3
TESAB : Träffa oss på Svenska Kyl och Värmepumpsdagen!

Oktober månad är här och det innebär att vi börjar närma oss årets upplaga av Svenska Kyl och Värmepumpsdagen. Fredagen den 12 oktober intar kylbranschen Kistamässan. Självklart finns vi i TESAB på plats!

Ni hittar oss i vår monter A:08. Det är en perfekt möjlighet att komma förbi för ett personligt möte och diskutera vårt arbete, hållbarhet, framtiden i kylbranschen eller vad just du undrar över. Ni kan även lyssna på intressanta föreläsningar eller besöka praktiska torget där fokuset ligger på naturliga köldmedier. 

Vi finns på plats mellan kl. 08.30-17.30. Inträdet är gratis och anmälan gör ni här!

Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?