30 nov. 2017 | Aeroventic
5.0
Två ICA Supermarket i Roslagen satsar på CO2-kyla!

Industri & Laboratoriekyl arbetar just nu med två pågående installationer av CO2-kyla på ICA Supermarket Rimbo och ICA Supermarket Norrköp i Norrtälje. Båda butikerna, några mil norr om Stockholm, passar i samband med ombyggnation och tillbyggnation på att uppgradera till CO2-kyla. Miljövänligt, energieffektivt och framtidssäkert.

Två ICA Supermarket i Roslagen satsar på CO2-kyla! - 1

- Vi gör en storsatsning inför framtiden och genomför både en om- och tillbyggnad av butiken. Framtiden innebär att vi måste vara så energieffektiva och miljövänliga som möjligt. Det ligger både i mitt personliga intresse som ICA’s. I samband med att vi uppgraderar butiken skiftar vi också butikens belysning och installerar LED-lampor överallt. Industri & Laboratoriekyl är duktiga yrkesmän med ordning och reda. Planen är att butiken ska vara klar till jul, säger Tobias Larsson, handlare på ICA Supermarket Norrköp i Norrtälje. 

Ombyggnation och installation sker under butikernas vanliga öppettider. För Industri & Laboratoriekyls tekniker är det viktigt att vara servicemedvetna och inte störa butikens kunder under deras inköpsrundor.

- Vi framtidssäkrar båda butikerna genom att byta den befintliga kylan till CO2 (koldioxid). Till jul ska butiken i Norrtälje stå klar och den första disken levereras till ICA Supermarket Rimbo direkt efter nyår, säger Viktor Wilson, projektledare på Industri & Laboratoriekyl.

Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?