22 juni 2017 | Aeroventic
4.3
Swegon Home Solutions - Varning för Pollen!

Pollen kan bland annat orsaka pollenallergi som är en typ av säsongsbunden allergisk rinit, där symptomen huvudsakligen orsakas av pollen från vindpollinerade växter. Växter använder sig av pollen som ett effektivt sätt för fortplantning. Pollenkornen är många och de vindburna partiklarna och sprider sig lätt över stora arealer.

Pollenallergi förknippas ofta med hösnuva och kan ge allt från lindrigare besvär som rinnande näsa/ögon, hosta, trötthet och klåda till astma och svåra andningsbesvär. Hösnuveliknande symptom kan även bero på annat än pollen, några exempel kan vara mögel eller kvalster som även de bör undvikas.

Klart är att barn är extra känsliga för pollen, mögel och andra allergener och de kan utveckla livslånga allergier eller astmatiska besvär vid långvarig exponering eller höga doser. Vi vet även att vuxna och äldre personer ofta drabbbas svårare av pollenattacker med kraftigare symptom och sjukfrånvaro som följd.

Inför pollensäsongen är det därför extra viktigt med fräscha filter i bostadens ventilationsanläggning för att undvika hälsoproblem och besvär.

Kontakta därför en ”Auktoriserad Swegon CASA Installatör” nära Dej för nya fräscha filter och/eller hjälp med Filterbytet.

Du kan även gå in direkt i vår filterbutik och beställa originalfilter direkt hem i brevlådan till Ditt CASA-aggregat via länken nedan:

http://www.swegon.com/sv/Swegon-Home-Solutions/Toolbox/Filterprenumeration/

Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?