25 jan. 2018 | Aeroventic
Vexve blir medlem i SweHeat & Cooling

Vexve antogs som medlem i föreningen SweHeat & Cooling i början av året. Vexves långa historia och goda rykte i Sverige bidrog till beslutet att välja in företaget som ny medlem.

Föreningen grundades 1993 och har som målsättning att främja exporten av svensk fjärrvärmekompetens. Utöver seminarier och workshops arrangerar SweHeat & Cooling också evenemang där föreningens medlemmar ges möjlighet att träffa planerare, beslutsfattare, konsulter och ingenjörer från hela världen. 

Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?