18 okt. 2017 | Aeroventic
4.5
Vexve har beviljats Framgångsföretag 2017 - certifikatet

Vexve har beviljats Kauppalehtis ansedda Framgångsföretag 2017 -certifikat. Bara cirka 1,9 % av finska företag når upp till kraven för Framgångsföretag -certifikatet.

Som helhetsbetyg fick Vexve A-, dvs. utmärkt. I bedömningen mäts faktorer som inverkar på företagets finansiella prestationsnivå, såsom tillväxt, lönsamhet, resultat, betalningsförmåga, soliditet samt risktolerans. I nästan alla delområden placerade sig Vexve signifikant över branschens medelvärde.

Bedömningen i Framgångsföretag-klassificeringen utförs av Kauppalehti Tietopalveluts analysenhet Balance Consulting.

Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?