19 juli | Aeroventic
Vexve har satt upp en lokal produktionsenhet i Ryssland

pixabay.com

Vexve Oy, världens ledande tillverkare av fjärrenergiventiler, fortsätter att växa på den internationella marknaden. Vexve har startat tillverkning av svetsade och flänsade stålkulventiler i Sankt Petersburg för att bättre kunna uppfylla de lokala kundernas behov och för att växa snabbare på marknaden.

“Vexve har genom märkena Vexve och Naval en lång tradition på den ryska marknaden. Vi är glada att även kunna serva våra långsiktiga kunder genom lokal tillverkning” säger Vexves VD Jussi Vanhanen.

Den nya 900 m² stora produktionsenheten sysselsätter, förutom ledningen, två anställda.

“Produktionen har startat som planerat och de första leveranserna är redan gjorda. Våra kunder har länge hoppats på denna möjlighet, så mottagandet har varit positivt” säger Aleksandr Jarov, chef på Sankt Petersburgs Service Center.

Produkterna som tillverkas i Ryssland är tillverkade enligt Vexves höga kvalitetsprinciper och i enlighet med marknadens krav. Produkter tillverkade i Ryssland säljs endast till medlemmar i tullunionen EAC.

Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?