13 dec. 2017 | Aeroventic
4.0
Vexve medlem i Estonian Power and Heat Association

vexve.com

Vexve har upptagits som medlem i Estonian Power and Heat Associationin (EJKÜ). EJKÜ är Estlands äldsta och största förbund för energi- och värmesektorn. Dess uppgift är att driva intressen som är gemensamma för företag verksamma inom samproduktion och distribution av energi- och värme. EJKÜ är också ett viktigt bollplank för staten och lokala myndigheter i diskussioner som berör energisektorn.

“Det är en stor ära för Vexve att bli medlem i EJKÜ, som redan under lång tid gjort ett imponerande arbete för utvecklingen av energisektorn i Estland. Vexve vill vara delaktig i främjandet av fjärrenergibranschen i Estland samt ta fram innovativa ventillösningar för framtidens smarta energiinfrastrukturer”, konstaterar Vexves försäljningschef Urmas Nulk. 

Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?