7 sep. 2018 | Aeroventic
Vi är tillbaka! För att dela med oss av praktiska expertkunskaper under Refrigerant Week 2018

danfoss.se

Danfoss sätter köldmedier med lågt GWP-värde i fokus mellan den 24 till 28 september.

I takt med att priserna på köldmedier med högt GWP-värde ökar och förordningarna blir allt strängare, fortsätter Danfoss sitt initiativ Refrigerant Week för att underlätta för branschspecialister och beslutsfattare att klara övergången till köldmedier med lägre GWP-värde. Refrigerant Week är en officiell del av Klimatveckan i New York och äger rum den 24–28 september. Evenemanget kommer att innehålla webbinarier, verktyg, resurser och lokala aktiviteter med målet att förmedla och underlätta lösningar för köldmedier med lägre GWP-värde.

Ett globalt partnerskap med branschspecialister och beslutsfattare

Kigaliändringen av Montrealprotokollet kräver en progressiv nedfasning av köldmedier med högt GWP-värde som används i HVACR-tillämpningar (Heating, Ventilation, Air Conditioning, Refrigeration). Köldmedier är ett orosmoment som påverkar resursanvändningen och företagens vinster.

Branschspecialister inom kyla och luftkonditionering behöver rätt information, verktyg och teknik för att kunna rätta sig efter dessa nya förordningar och klara övergången till nya köldmedier. De behöver även vägledning när det gäller att specificera, installera, serva och använda tillgängliga lösningar. Allt detta och mer därtill kommer att behandlas under Refrigerant Week 2018.

– Även om olika länder har olika tidsramar, är övergången till mer klimatvänliga köldmedier en global angelägenhet, säger Jürgen Fischer, VD för Danfoss Cooling. HVACR-sektorn kan redan nu göra viktiga bidrag genom energieffektiv utrustning med lågt GWP-värde, och här kan Danfoss spela en avgörande roll. Genom att tillhandahålla branschexpertis, produktkvalifikationer, ingående utbildning och testanläggningar åt våra kunder och företagspartner är vi med och gör det möjligt för oss alla att fortsätta röra oss i rätt riktning. Refrigerant Week utgör en stor del av detta.


Refrigerant Week: en milstolpe för köldmedier

Refrigerant Week sätter alternativa köldmedier och energieffektivitet i fokus som möjliga lösningar för en hållbar framtid för kylbranschen. Danfoss har som mål att belysa den lokala och globala inverkan som förordningar och avtal gällande köldmedier har, detta med hjälp av live-webbinarier, lokala evenemang tillsammans med affärspartners, nedladdningsbara och digitala verktyg, samt ett onlinebibliotek med lättåtkomlig information.

Vid förra årets Refrigerant Week deltog hundratals företag från 50 länder. Enligt en enkät som utfördes efter evenemanget tyckte 80 % av deltagarna att evenemanget bidrog till att underlätta deras dagliga arbete. Danfoss ser fram emot att få samarbeta med ännu fler företag, länder och personer runt om i världen under Refrigerant Week 2018.

Gå in nu och anmäl dig till vårt nyhetsbrev och våra webbinarier på Refrigerant Transition Center, den digitala hubben för Refrigerant Week och köldmedieövergången   

Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?