1 juni 2017 | Aeroventic
5.0
ZPAZE-sortimentet utökas med roterande värmeväxlare - ZPAZE® MR

Under våren släpptes de första varianterna av ZPAZE med plattvärmeväxlare (kors- och motströms) i aluminium. Nu tar vi nästa steg och introducerar även kompakta enhetsaggregat med roterande värmeväxlare - ZPAZE MR.

Den kompletterade produktportföljen innehåller därmed luftbehandlingsaggregat till ett mycket stort användningsområde. Allt från mindre bostadshus till gigantiska kontorskomplex täcks in samtidigt som paketerade helhetslösningar kan erbjudas.

ZPAZE MR Enhetsaggregat med roterande värmeväxlare
Antal varianter: 9 st.
Luftflödesområde*: 0,30-13,15 m³/s
*Vid flödesområdets max uppfylls ERP2018-kraven vid externt tryckfall 200 Pa

Nyhetskälla: voltairsystem.com

 

Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?