• Ozongenerator AirMaid V AirMaid
 • Ozongenerator AirMaid V AirMaid
Prev Next
Ozongenerator AirMaid V AirMaid

V-serien är speciellt framtagen för restauranger och storkök där kraven på fett- och luktreduktion är mycket viktiga. Ett extra plus är att ozonet också bryter ner de bakterier som gärna bildas i fettet, vilket ytterligare effektiviserar reningsprocessen. AirMaid V är utrustad med vår unika Corona Glass Cell som är i princip underhållsfri. Med en kontinuerlig och effektiv rening av imkanalerna kan man effektivt reducera sotningskostnaderna. AirMaid kan också möjliggöra återvinning av värmen i imkanalerna och på så sätt sänka kostnaderna ytterligare.

Interzon
Profiler: Tillverkare
Huvudkontor: SE
Certifikat: ISO 14001, ISO 9001:2008
Etableringsdatum: 1995
Affärsområde: EU
Garanti: TRE ÅRS PRODUKTGARANTI
Produkter: Ozongeneratorer
Fråga efter produkt

Ladda ner

Produktbeskrivning

Ozongenerator AirMaid V Interzone

ANVÄNDNINGSOMRÅDEN

 • Restauranger
 • Storkök
 • Flerfamiljshus
 • Livsmedelsproduktion
 • Lantbruk


FETTREDUKTION

AirMaid reducerar kraftigt fettet i ventilationskanalerna (imkanalerna) genom att ozonet bryter ner fettet till vatten och mineraler som avlägsnas i luftströmmen.

LUKTREDUKTION

Vid all typ av matlagning skapas matos/lukter. Dessa lukter lämnar kanalen och fastnar därför inte i ett konventionellt filter. Med AirMaid reduceras dessa lukter upp till 95 %.

BAKTERIEREDUKTION

I ventilationskanalerna bildas bakterier. AirMaid eliminerar effektivt alla typer av bakterier. På så sätt minimeras risken för att bakterier letar sig ner i köket via imkanalen.

BRANDSÄKERHET OCH SOTNING

Genom att fettet reduceras minskar även brandfaran och höjer livslängden för ventilationssystemet. Antalet dyra sotningstillfällen kan också reduceras.

DRIFTEN I KÖKET

AirMaid V kräver ingen utbildning eller annan specialkompetens av personalen som arbetar i köket. AirMaid-systemet är praktiskt taget underhållsfritt.

Fråga efter produkt
Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?