Takfläktar Östberg

Fläktar
Våra fläktar finns överallt där människor vistas. Användningsområdena är väldigt många, behoven ser olika ut och vårt sortiment är brett. Fläktarna används för till- och/eller frånluft och vid säker transport av explosiva gaser.

Fläktarna finns med AC- eller EC-motor som är av ytterrotor typ med underhållsfria dubbelkapslade kullager. Höljet är tillverkat av galvaniserad stålplåt. I stort sett har hela vårt sortiment swing-out utförande som underlättar service och rengöring. Gemensamt för alla fläktar är att de har väldigt hög prestanda och är av mycket god kvalitet. Våra fläktar uppfyller Erp-direktivet.

H. Östberg
Profiler: Tillverkare
Huvudkontor: SE
Certifikat: Eurovent
Affärsområde: EU
Etableringsdatum: 1981
Produkter: Fläktar Luftbehandlingsaggregat
Fråga efter produkt
Produktbeskrivning

Våra takfläktar finns i tre olika utföranden, TKC, TKS och TKV. De är i förekommande fall pulverlackerade eller med lackering som uppfyller Miljöklass M3/Korrosionsklass C4.

TKC och TKS är våra små takfläktar. De är samma fläkt förutom kanalanslutningen, cirkulär respektive kvadratisk. TKV finns i alla storlekar, från de minsta (300) till de riktigt stora (960). TKV har vertikalt utblås. TKV kan även beställas med horisontellt utblås (TKH).
De har fläkthjul med bakåtböjda skovlar.

Luftflöden upp till 17.000 m3/h (4,80 m3/s).

Produktväljaren

 

Fråga efter produkt
Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?